четвер, 26 березня 2020 р.

оголошення


Шановні батьки!
        У зв’язку із продовженням терміну карантину до 24 квітня, навчання продовжується в дистанційному форматі. Я вам усім скину розроблений для нашого класу план роботи на цей термін. У цьому плані розплановано роботу з чотирьох  основних освітніх галузей – математичної, мовної та літературної та природничої.
        Також у плані вказано, які роботи треба виконувати щодня як класні роботи, а які – як домашні.
        Окрім того обов’язковим є виконання контрольних робіт (виконувати на окремих на листках із звичайного зошита, тексти робіт я вам надам),  робіт з розвитку зв’язного мовлення (зошит «Кольорові стежини»).
         Оцінювання опрацьованого матеріалу з Літературного читання проводитиму за друкованими зошитами (вони у вас). Дитина опрацьовує матеріал підручника, знаходить до нього завдання у друкованому зошиті і виконує ці завдання.
         Оцінювання з природознавства проводжу так само, як і з Літературного читання (за друкованим зошитом).
Прохання відповідально поставитися до виконання завдань. Це є шансом підвищити оцінні бали з предметів.
Окрім того, завершуємо підготовку до ДПА по другому колу. Поставте собі за мету, кожного дня опрацьовувати один варіант. Чутки про те, що ДПА може бути відмінено, не є стовідсотковими. Тому працюємо.
Оцінювання – обов’язкове. Оцінені роботи з рекомендаціями буду відправляти в електронному форматі на шкільну електронку  по мірі перевірки.
Якщо роботи дитини відсутні протягом вивчення тематичного блоку, у графі «тематичний бал» я ставлю «н/а», що значить – не атестовано.
Усі завдання виконувати вчасно. Виконані завдання фотографувати (при гарному освітленні на близькій відстані) і надсилати мені на Вайбер ЩОДНЯ, у крайньому разі раз у два дні.
Дякую за розуміння. Чекаю на виконані роботи дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  24 травня, 2023 . Дистанційне навчання. 3 клас   1 урок – математика (о 8.30)   2 урок – 5 уроки – працюємо самостійно.   За...